Centrumeiland 07-02,
Amsterdam IJburg

Deze woning is traditioneel opgebouwd met prefab vloeren en binnenbladen. De woningen zijn allemaal vrijstaand geschakeld, wat inhoud dat ze op een eigen fundering staan. Onze eerst opgeleverde woning op Amsterdam IJburg, één van de vele die nog volgen.

IJsselmeerstraat
Amsterdam

In Amsterdam Noord hebben wij voor een aantal zlfbouwers hun woning mogen realiseren. De woningen zijn geschakeld en toch vrijstaand op een eigen fundering. 

Het zijn allemaal plaatjes geworden!

’s Gravendijkdreef,
Amsterdam

Deze woning is in houtskeletbouw uitgevoerd, met een afwerking van gestuukte gevels en houten fragmenten. De woning is energieneutraal opgeleverd en is één van de eerste woningen met een warmtepomp.

Pampushout,
Almere

Een unieke woning in een unieke wijk. Almere staat bekend om haar vrije ontwerp mogelijkheid. Onze opdrachtgever heeft zich hier goed in onderscheiden. Wij hebben hier een heel unieke woning mogen realiseren. Absoluut een plaatje en een heel leuk uitdagend project

Winterkoning,
Hoogkarspel

Een mooie jaren dertigwoning, in overleg met opdrachtgever is deze woning geheel tot stand gekomen.

Een leuk project voor leuke opdrachtgevers!

Karekiet,
Hoogkarspel

Energieneutraal wonen in Hoogkarspel! Deze woning in de Engelste stijl is verfijnd afgewerkt met houtskeletbouw en eiken draagconstructie, mooie details voor timmerwerk, maar ook de techniek is van deze tijd!

Tuinhuis,
Middelie

Een zelf voorziende tuinhuis / gastenverblijf in Middelie. Deze strak vormgegeven tuinhuis, is pure ambacht! Door moeilijk bereikbaar werkterrein is alles in het werk gemaakt. Pure vakmanschap van de mannen!