MHO bouwonderneming bv

Met MHO Bouwonderneming BV, draaien wij al vele jaren mee en bieden veel expertise en ervaring. Wij zijn een bedrijf dat renoveert, transformeert, verbouwd, nieuwbouwd en verduurzaamd. Met ons team kunnen wij ons een allround bouwonderneming noemen, die kwaliteit levert en vooral betrokken is met haar projecten! Met een team op verschillende niveaus en verschillende disciplines, kunnen wij invulling geven op projecten in de zakelijke, publieke en particuliere bouwsector.

Zowel kleine als grote projecten gaan wij niet uit de weg. U kunt bij ons terecht vanaf de eerste gedachte aan (ver)bouwen tot en met de oplevering. Onze gedrevenheid en eigen timmerwerkplaats maakt ons flexibel en kan ons snel laten schakelen waardoor de opdrachtgever altijd snel bediend kan worden.

Wij combineren ons vakmanschap met technologische ontwikkelingen en vullen ons team aan met vakkundige professionals. Wij kijken ook graag naar de toekomst en zetten ons graag in voor de ontwikkeling en opleiden van jonge bouwprofessionals. Bij ons krijgen zij een kans om de realtieit te beproeven zonder poespas. Wij zeggen waar het op staat en verwachten dat ook van ons team, alleen zo kunnen wij met zijn allen blijven verbeteren, want van iedereen kun je leren en iedereen kan altijd leren! 

NIEUWBOUW

Denkt u aan het bouwen van uw droomhuis? MHO Bouwonderneming BV kan uw wensen in vervulling laten komen. Heeft u al een plan en wilt u dat wij de bouw realiseren, heeft u nog helemaal niets en weet u niet waar u moet beginnen? Loop dan gerust bij ons naar binnen..!

  • Van jaren dertig woning, notaris woning, stolp, of blok woning tot      geschakeld vrijstaand
  • Van traditioneel bouwen, prefab beton tot houtskelet bouw
  • Van energiezuinig tot energie nul
  • Van eenvoudig tot complex
  • Kortom, wilt u vrijblijvend een prijs of advies, dan bent u bij ons aan het juiste adres!


VERBOUW / RENOVATIE / UITBOUW

U wilt verbouwen of renoveren? U heeft al een volledig uitgewerkt plan, of weet niet waar u moet beginnen? Bij ons kunt u in beide gevallen terecht. Wij werken met diverse architecten, constructeurs en adviseurs. Hoe dan ook, er is kennis genoeg!

 Denk bijvoorbeeld aan:

  • Van funderingsherstel tot kelderbak
  • Van aanbouw tot dakkapel
  • Van sloopwerk tot volledig herinrichten
  •  Van eenvoudig tot complex

Twijfel niet en denk bij verbouw of renovatie aan MHO Bouwonderneming BV

NEEM HIERONDER EEN KIJKJE HOE WIJ ACTIEF ZIJN OP AMSTERDAM IJBURG