MHO Bouwonderneming BV

MHO Bouwonderneming is een allround bouwonderneming die is opgericht op 2 januari 2013, die flexibel is, kwaliteit levert en vooral betrokken is met haar projecten! Ondanks het korte bestaan van MHO, hebben wij als team onze sporen wel verdiend in de bouw. Door jarenlange ervaring op verschillende niveaus en verschillende disciplines, kunnen wij invulling geven op projecten in de zakelijke, publieke en particuliere bouwsector. Zowel kleine als grote projecten gaan wij niet uit de weg. U kunt bij ons terecht vanaf de eerste gedachte aan (ver)bouwen tot en met de oplevering. Onze gedrevenheid en eigen timmerwerkplaats maakt ons flexibel en kan ons snel laten schakelen waardoor de opdrachtgever altijd snel bediend kan worden.

De oprichters Floris en David Mol zijn twee broers die zijn opgegroeid in de bouwwereld. Doordat wij betrokken zijn bij al onze projecten en de relatie met onze klant belangrijk vinden, instrueren wij onze medewerkers dit ook met hun projecten en klanten te hebben. Zo weet de klant dat hij vooropstaat, met welke vraag dan ook bij ons terecht kan en dat hij verzekerd is dat wij ons voor de volle 100% inzetten!

Omdat een (ver)bouw(ing) altijd veel stress en vragen geeft, is het belangrijk dat de communicatie onderling en met de klant goed moet zijn. Doordat u bij ons een vast contactpersoon heeft kunt u altijd en overal met uw vraag terecht. Zo heeft u altijd snel een antwoord en kunnen wij snel schakelen.

 

LOGO 2016 NIEUW 80CM

IMG_2094

IMG_0039

IMG_1930

 

DAKTERRASSEN

Een van de specialisaties bij MHO Bouwonderneming BV is onder andere het aanleggen van dakterrassen. 

U woont op de bovenste etages en vindt dat uw balkon geen vrijheid of genoeg buitenruimte biedt? Woont u hoog en toch kijkt u "op" tegen uw onderburen, omdat zij wel kunnen genieten van de heerlijke zon en buitenlucht? Dan hebben wij de oplossing! MHO bouwonderneming BV heeft de kennis en ervaring om voor u de ideale daktuin aan te leggen. Met de juiste partners hebben wij een schat aan ervaring op het gebied van het ontwerp, de vergunning, de benodigde constructiegegevens en de benodigde bouwkundige en installatietechnische vakbekwaamheid.

Vind u het ook zo prettig dat wanneer u een bedrijf aanstelt voor de realisatie van uw project, dat er dan ook vakmensen van datzelfde bedrijf de werkzaamheden uitvoert? Voor ons team is er geen dakterras dat wij niet aankunnen! Dus zoekt u een bedrijf die de ervaring heeft en die zijn eigen mensen inzet? Dan bent u bij MHO Bouwonderneming BV aan het juiste adres!