MHO bouwonderneming bv

Is een allround bouwonderneming die is opgericht op 2 januari 2013, die flexibel is, kwaliteit levert en vooral betrokken is met haar projecten! Met MHO Bouwonderneming, hebben wij als team onze sporen wel verdiend in de bouw. Door jarenlange ervaring op verschillende niveaus en verschillende disciplines, kunnen wij invulling geven op projecten in de zakelijke, publieke en particuliere bouwsector. Zowel kleine als grote projecten gaan wij niet uit de weg. U kunt bij ons terecht vanaf de eerste gedachte aan (ver)bouwen tot en met de oplevering. Onze gedrevenheid en eigen timmerwerkplaats maakt ons flexibel en kan ons snel laten schakelen waardoor de opdrachtgever altijd snel bediend kan worden.

Nieuwbouw

Denkt u aan het bouwen van uw droomhuis? MHO Bouwonderneming BV kan uw wensen in vervulling laten komen. Heeft u al een plan en wilt u dat wij de bouw realiseren, heeft u nog helemaal niets en weet u niet waar u moet beginnen? Loop dan gerust bij ons naar binnen..!

– Van jaren dertig woning, notaris woning, stolp, of blok woning tot geschakeld vrijstaand

– Van traditioneel bouwen, prefab beton tot houtskelet bouw

– Van energiezuinig tot energie nul

– Van eenvoudig tot complex

Kortom, wilt u vrijblijvend een prijs of advies, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Verbouw / renovatie

U wilt verbouwen of renoveren? U heeft al een volledig uitgewerkt plan, of weet niet waar u moet beginnen? Bij ons kunt u in beide gevallen terecht. Wij werken met diverse architecten, constructeurs en adviseurs. Hoe dan ook, er is kennis genoeg!

 

Denk bijvoorbeeld aan:

               Van funderingsherstel tot kelderbak

               Van aanbouw tot dakkapel

               Van sloopwerk tot volledig herinrichten

               Van eenvoudig tot complex

Twijfel niet en denk bij verbouw of renovatie aan MHO Bouwonderneming BV

Dakterrassen

U woont op de bovenste etages en vindt dat uw balkon geen vrijheid of genoeg buitenruimte biedt? Woont u hoog en toch kijkt u “op” tegen uw onderburen, omdat zij wel kunnen genieten van de heerlijke zon en buitenlucht? Dan hebben wij de oplossing! MHO bouwonderneming BV heeft de kennis en ervaring om voor u de ideale daktuin aan te leggen. Met de juiste partners hebben wij een schat aan ervaring op het gebied van het ontwerp, de vergunning, de benodigde constructiegegevens en de benodigde bouwkundige en installatietechnische vakbekwaamheid.

Vind u het ook zo prettig dat wanneer u een bedrijf aanstelt voor de realisatie van uw project, dat er dan ook vakmensen van datzelfde bedrijf de werkzaamheden uitvoert? Voor ons team is er geen dakterras dat wij niet aankunnen! Dus zoekt u een bedrijf die de ervaring heeft en die zijn eigen mensen inzet? Dan bent u bij MHO Bouwonderneming BV aan het juiste adres!